Aanmelding vormsel

Via onderstaand formulier kun je je zoon of dochter aanmelden voor het vormsel. De exacte vormseldata in de Pastorale Eenheid Sint-Franciscus Maasmechelen kun je op deze pagina vinden.

* verplicht

parochie

*

naam en contactgegevens vormeling
benodigde gegevens mbt vormsel

/ /
/ /
volgt RK-godsdienst *

gegevens van de persoon of personen die de ouderlijke macht uitoefenen

Bij fundamentele beslissingen over de opvoeding, waaronder godsdienstige of levensbeschouwelijke keuzes, is de instemming nodig van beide ouders.

gegevens moeder

gegevens vader

persoonlijke instellingen voor de layout van e-mails

type e-mail

toestemming en privacyverklaring

Je gaat ermee akkoord dat er foto’s worden gemaakt voor archiefdoeleinden. Groepsfoto’s of sfeerbeelden kunnen in het parochieblad Kerk&Leven worden geplaatst.
De foto’s worden enkele weken na het vormsel via een link naar bovenstaand e-mailadres gestuurd. We zouden er graag op willen wijzen géén foto’s, waarop andere kinderen zichtbaar in beeld zijn, op Social Media te zetten of anderszins te delen in verband met de privacywet.


Je gaat ermee akkoord dat Dekenaat Maasmechelen Lanaken contact met je mag opnemen via:

Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven door op de link in de footer van de e-mails te klikken. Voor meer informatie over ons privacybeleid, kun je op onze website kijken. Door je aan te melden via de button hieronder, wordt je doorgestuurd naar Mailchimp om het proces te vervolgen. Door gebruik te maken van dit formulier, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door dekenaat Maasmechelen-Lanaken.
Lees meer over Mailchimps privacybeleid.

Door op de knop ‘inschrijven’ te drukken, verklaar je bovenstaande velden naar waarheid te hebben ingevuld.